Monday, June 20, 2011

SYILING PECAH

Assalamualaikum

Bila tengok Maharaja Lawak aritu...yg nabil jual CD cetak rompak...aku teringat plak kisah dolu time2 dok Kolej kat UiTM tu...kesah ni ada kaitan gak ngan CD.

satu ari tu aku ngah basuh baju kat toilet...biasa aku basuh time wiken kul 3 camtu..so x yah la nk berebut rebut sgt sbb kebanyakan warga kolej berpoya poya di luar sekitar s. alam @ KL...tgh sedap2 memberus sambil pikiran melayang ntah ke mana tetiba datang la sorang room mate aku si Mar *x tau kt ne pompuan ni skang*.

Tetiba ngan gaya ala2 berbisik dia tya
Mar : K liza...ada ********" aku dgor pktaan blakang je cah ke apa camtu la dia ulang beberapa kali pertanyaan itu dgn gaya ala2 berbisik..
muka aku da serba salah aku pon jawab..
Cik Sally : mana ada.... *sambil muka da blur n byk tanda soal kat ats kepala ni*...malu lak aku...muka cik sally ni ada cam pelakon filem porno ke..poyo tol la si Mar ni.

Pas abis basuhan semua, aku pon masuk bilik, perasaan ni membuak buak x tahan nk tanya mar... nape dia tanya aku benda tu.
Cik Sally : Mar..tadi mar tanya akk apa sebenarnya...CD Lucah??? mana la akk ada simpan.. yang si Mar n member aku ni da ketawa guling2...pecah jugak katil ni kang...
Mar : Laaaa...k liza.. Mar tanya Syiling Pecah....nk tukar.. wakakakakaka bengong nye....

Cik Sally : Ye la...kalo tanya syiling pecah pon nape la ko berbisik bisik cam tu sekali..lg satu org biasa cakap nk tukar syiling bukan syiling pecah lerrr...hehehehehe

Korang x terpanjat ke kalo tetiba org tanya kat korang CD lucah....da la muka suci...pengedar CD lucah upanyer.....perghhhhhh malu seyyyy

itu la alkisahnye CD ngan syiling pecah..bila tgk CD ingat syiling pecah bila tgk syiling pon ingat syiling pecah...x penah plak ingat CD lucah..kuikuikui *bajet baik la cik sally ni*

Sekian.

6 comments:

Anonymous said...

wei tringat mase blajo dolu duk bilik dlm gelap tgk cd beramei2 ala2 kat panggung gituh haha!
~mujaiy

Anonymous said...

tu arr...kalo pungut duit mesti da kaya tuan punya CD @ PC @ bilik huahaha..seronok ek...

Seorang Blogger said...

hahahahahha nak pengsan aku gelak..

ape hal tanya syiling time2 org tga memberus, berbisik lak tu.... sungguh mengundang kekeliruan..

hahahahaha

ejak said...

serius makcik..aku btol2 keliru time tu..dlm pikiran aku kan cakap apa da desperate sgt ke pompuan ni sampai mintak2 CD lucah kat aku..kat toilet lak tu x nk tgu aku masuk bilik lagi da...hahahaha

en_me said...

baek sgt tewww.. ehehe

ejak said...

en_me..sgt baekk tewww hahaha