Tuesday, January 10, 2012

Novel...Filem...Kaya

~ Assalamualaikum ~

Kabare??? waras nggak?? tu je aku tau pasal ngomong jowo...sememangnya aku bukan org jowo yo w/p suka makan tempe n nasi ambeng ;p...Skang ni musim org kawin da stop ye sbb musim org sekolah da stat kan....ye ke tp rs raya cina ni ada gak org kawin kan so maknanya org kawin da x bermusim sgt kan....asal cuti je....jalan ye...x kesah la bila korang nk kawin asal kan korang bahagia...ye dak??

Skang ni aku tgh musim2 nk baca buku je *azam baru ke apa ni*. Start ngan nonton filem Ombak Rindu (OR) then menjangkit ke novel OR...pastu menanti Bicara Hati sambil2 menyelak buku Bebas Dari Belenggu....yg sdg menununggu pulak Fantasi Rayyan...fuhhhh bederet beb...last skali buku yg sdg dalam jelingan ialah Tekanan : bagaimana anda mengatasinya....motif??? sbb aku ni nk cek n scan adakah aku tergolong dalam org yang tertekan...huhuhuhehehehahaha *gelak cam org tetekan je eh*

Pasni aku nk try wat satu novel la...kesah apa ek...korang ada idea x...kesah cinta tu da mesti tp stori dia kena lain ngan yang ada kat pasaran, xmo lg kawin2 kontrak ni, kita wat kawin mutaah plak..sure x laku hehe...bayang kan...novel cik sally meletup-letup...byk kali ulang cetak tu beb...pastu ada org filem berminat nk filem kan...hero dia bior aku yang pilih la kan...baru mantap hehehe, Bila da kuar filem...novel dia kena cetak lagi sbb tgk filem org x puas ati kan...adoiii bole jd jutawan camni nye style kan.....ermmm penatnya berangan kan. xpe demi merealisasikan impian aku tu malam ni aku try cari idea nak tulis kesah apa n kesah siapa. sesapa yg ada pengalaman idup yang terlampau best n lain dr yg lain pon bole dipertimbangkan kesah nya...... :D

Sekian ada nya.......



3 comments:

Ms Velentine said...

kalo cik liza nak buat novel..pas 2 adaptasi ambillah su utk watak sampingan..ahaks

ejak said...

ko nk jd apa su...xpe2 nnti aku masukkan dlm list pelakon pembantu hehe

Seorang Blogger said...

apa-apapun ck sally, kalo dah kaya nanti jgn lupa makcik di sini ya.... hehe