Monday, September 30, 2013

Cuti = MC

~ Assalamualaikum ~

Lama aku cuti...ye lama sangat rasanya, dekat 2 minggu ada, kdg2 dok rumah rasa bersalah lak w/p dalam hati berbunga riang, haishhh riang ke xde maknanya nak kuar pun x bole, jalan jauh pun x boleh senang citer apa pon tak boleh la....so masuk2 keje cek email, ehmmm nampaknya xde lak keje2 yang urgent...Alhamdulillah. Keje yang urgent adalah menhapdate blog....choiiiiii

Hari pertama kuar jalan agak jauh ni cuak jugak tapi nak buat caner....kehidupan perlu diteruskan, sakit pegi hospital, tak yah pikir banyak2 nanti stress. Bertambah stress bila datang kerja tgk tray document dah terpusing 90 darjah, kertas2 note tu dah bersepah...ada barang yang da tunggang langgang....wahhhh sape yang geledah tempat gue ni, bila cek tabung RM5.00 aku masih selamat lagi hehehe sekali lagi Alhamdulillah.

Ok lah harap2 hari ni semua okey n selamat.......Ya Allah permudahkanlah segala urusanku.

Sekian adanya....

CikSally

2 comments:

fashah amira said...

cepat sembuh yee cik sally

cik sally said...

thanks fashah amira :)