Tuesday, September 21, 2010

NUFERA - V.O.C

Selamat pagi

apa tu voc? haa kalo nk tau tu la virgin oil coconut @ minyak kelapa dara..byk brand sebenarnye tp yg ni je aku kenal sbb dr apa yg di baca n didengar ia merupakan 1 produk kesihatan yg bgs, bkn ubat yer tp makanan kesihatan...betul ker?? wa pon x pasti beb, baru cuba ni

menurut testimoni yg dibaca elok tuk resdung, penyakit kulit n macam2 lagi la, cik sally pon da rembat satu coz nk sapu kat jerawat yg menggila ni...baru 3 ari try, npk cam mmg bgs..jerawat2 mengering n mengecil, ni bukan sapu je makan sekali sesudu pagi n malam nk bajet try sekali sehari pon bole...byk kali kang cpt abis lak....tgk la caner nnti, cik sally akn update from time to time

ok la byeeeee

2 comments:

aku yang tak femes said...

salam...
jalan2 cari minyak kelapa nufera, sesat masuk umah ni... best jugak entri2 kat sini....

err, cemana pakai minyak tu, ok tak?

ejak said...

Salam aku yang tak femes

thanks sbb sesat masuk umah :D
so far minyak tu mmg bgs dan sgt berkesan...da guna bape ari ekk masuk 2 weeks kot mmg jerawat i yg selalu tumbuh anytime..anywhere to da x berani kuar lg...sila la dptkan 1 da cuba sendiri RM40.00 (120ml)...berbaloi baloi...sy mkn 1 sudu pg dan mlm....pastu sapu kat mana2 yg perlu especially nk tdo...superb & selamat mencuba