Tuesday, September 20, 2011

Baby 2011

Assalamualaikum

Daku hampir terlupa password...melampau ni hikhik..

Stori ada tapi mood untuk menulis x ada...so dari aku kecelaruan dalam penulisan baik ku berdiam diri

wokei..dis year cik sally dapat ramai ank buah baru, bajet duit raya pon apa lagi, naik ngan mendadaknye, sib baik tok jib bg bonus tau..apa-apa pon baby-baby yang comel tu memeriahkan suasana
 <3 <3 <3

Semuanya boy tu...waaaa lagi setahun lebih...ni la budak kecik yg bakal-bakal menyepahkan rumah atok dia....cekidaut

Muhammad Mifzal ~ April 2011


Muhammad Azfar ~ Jun 2011

Abdul Hadi Awang  ~ Julai 2011

Semoga jadi anak-anak yang SOLEH pada kedua ibubapa...aminnn

4 comments:

Seorang Blogger said...

makin penat lerrrr cik sally nak ngemas umah kang huuhu..

ejak said...

hehehe...picit2 kan je ank org ni :)

Dunia familyku said...

woi suka ati je nk pcit bdk2 tu, mak diorng behempas pulas kluokan bdk tu wei... tahniah dpt ank buah lagi mak tam.....

ejak said...

aku picit pipi je daaa....hehehe