Monday, June 4, 2012

The Red Warriors

~ Assalamualaikum ~

Hi..cam da lama x hapdet kan...kemalasan melanda sekali lagi huhuhu....lagi2 bila cuti sekolah datang lagi, ada kaitan???? x ada pon hahaha...eaaa bukan aritu baru cuti ke..korang ni mmg kan...sana sini jalan sesak..omakkkaiiii x sanggup rs nya nk kuar rumah drive2 ni..time ni rs cam nk jadi org kaya ada driver bole bg perintah antor sana sini...tp malangnya cik sally terpaksa memerintahkan diri sendiri huhuhu...ari tu, NHS sallenaz's telah sekali lg mengadakan majlis ari jadi tuk mereka2 yg lahir pada bulan Mei =)

Date : 26 Mei 2012 (Sabtu) @Sg. Mati, Ledang...Azwa Safrina, 6 thn, Nurul Najwa, 10 thn, Norzihan, 45 thn...tua nye u hikhikhik..so meh kita layan the RED WARRIORs...


pulut oren...cik sally yg hias..mmg fail langsung la hasil tgn keras ku




ni keje bdk2..i x campor
kesayanganku..

lagi kesayanganku...yg lain pon jugak
azwa safrina

kurang 3 org lg sista





mak yg over nyanyi ye..hihi



norzihan yg tua...ada gak org nk potong pulut orenku haha

nurul najwa



peaccceeeee yooooo
Wokey la..nxt punya besday bakal menyusul pada hari raya....insyaallah

Sekian adanya......

6 comments:

Seorang Blogger said...

tak dapat nak kutuk kerasnya tangan cik sally kerana cik sally dah siap mengaku awal2.. mana aci!! bg laa can makcik mengutuk ;-)

seronok tgk kemeriahan famili cik sally

;-)

~Fara~ said...

kak, meriah betul lah.. memang semangat red warriors.. btw, kek tu cantek la, mana beli??

cik sally said...

aku da agk makcik ko nak kutuk hehe

fara..kat jalan junid muor tu..ms tu miza x dan nk wat

~Fara~ said...

tu la, ingat k.miza buat.. kemas kek dia.. nice..

cik sally said...

fara

xpe kek kawin fara akk buat..pasti 'meletopppp' kek nya wakakaka..tgl pisau pemotong je kang

Ms Velentine said...

meriah...