Monday, March 7, 2011

Sehari bersama makcikkk...

Salam

Semalam jumpa sorang Makcik ni...makcik datang dari jauh nk g kusus...kelantan nunnn..naik ketapi ngan 2 beg sandang...ala2 anjali lari dari SRK dalam kuch kuch hota hai....teruja nk jumpa makcik yg da lama berhubungan dlm sms dan blog jek....bila da sampai stesen kluang tu...apa lagi aku sbg duta kluang rail coffee pon ajak makcik breakfast kat c 2 *rs tempat ni kena sediakan nombor giliran nk amik tempat duduk kot*.....sian mkcik letih tunggu lama sambil mengenangkan putera katak yang da ditinggalkan tu...hehhehe

Anto makcik g INTAN tp makcik x dapat daftarkan diri...ada msalah komunikasi ke hape x tau la kan kna dtg balik kol 3 ptg...ada sorang 'pakcik' dia cakap sian plak org dtg dr jauh...meh la g jalan2 bwk makcik tu...ermmm i suke..dapat la berlama lama sket ngan makcik....nway aku hepi dapat jpa makcik w/p x lama...kang lelama makcik boring lak tgk muka aku yg da kurang jerawat ni *nk cakap gak tu* apa yg terkurang layanan kitorang tu mintak maaf je la yer makcik...jgn serik dtg Johor lagi....bye c ya nxt time

** makcik = gelaran je tp lom tua lg :D

4 comments:

~Fara~ said...

makcik tp lum tua???

ejak said...

panggilan manja la fara tp sebenarnya muda belia lagi :)

Seorang Blogger said...

Salam makcik,
tempat kursus itu memang bengong dan di akhir kelas mereka beramai-ramai membuat komplen, sebab hampir seluruh kelas terkena..

anyway, terima kasih banyak di atas layanan yang lumayan daripada kamu berdua, tetap akan makcik kenang selagi hayat dikandung badan.. acewahhh ayat sastera saja hee

bilakah kita kan ketemu lagi?

ejak said...

makcik pon da kenal pakcik n pakcik pon da kenal makcik...aishhhh kalo x dgo citer je la...mengong eh tmpt tu sape la yg menguruskan kusus2 ni tp bilik tip top gak makcik kan...