Saturday, May 7, 2011

JERAWAT...SIARAN ULANGAN

Assalam..

Sebenarnya da penah post n3 pasal jerawat ni yg b4 & after tu...tapi nak jugak stori lagi memandangkan ada perkembangan baik...skang ni cik sally asik tgk je gambar2 lama...ya ampunnn..teruknyer muka aku ngan jerawat2 yang menggila lagi mengganas tu...korang ada??? x ada kan... Tertekannye time tu Alhamdulillah semakin pulih nampaknya dan berharap sgt2 jgn la kejadian ini berulang lagi...agak lama la jugak cik sally berkecimpung ngan jerawat ni...makan taun wooo...bukan setahun dua tapi lebih dr lima tahun....korang ada??? x adakan...so x yah cakap banyak lagi...lihat la donia...JERAWAT ku ini...hukhukhuk

after 5 months
after 7 months - pp kanan
after 7 months - pp kiri
ngeri beb wa cakap lu...Terima Kasih banyak2 Ya Allah kerana mendengar rintihanku ini...sesapa yg ada masalah yang sama cam cik sally ni..jgn berpts asa..usaha lah cari penawarnya...Insyaallah ada jalan penyelesaian. walaupun still ada lopak2 di sana sini tp yg besar2 cam batu..merah bernanah tu da x ada okeyyy *ngan bangganye tapi bukan riak yer*....ALHAMDULILLAH






6 comments:

zieyyan said...

kak teruk juga ekk jerawat.. ni jerawat resdung ke??tp dah ok kan....alhamdulillah berkat kesabaran akak jerawat tu dah ok...

..: MuZaiY :.. said...

aku dah jenuh ngidap mende nih mase blajo dolu2.. nak wat treatment mase tu mane le nak cekau duit? lame2 ilang gak die huhu.. cayalah ejak, bleh wat iklan seblom slepas :)

ejak said...

yan..yup btol jerawat resdung gatal gile
jaiy..ni xde gak modal banyak..nk g facial pon x bo mampos aku nk kena picit seme jerawat ni..makan minyak kelapa dara ngan sabun eumora...gugel2 jpa la petua ni..sebenanye mkn kna pantang tp aku slalu langgor pantang :)

Seorang Blogger said...

waaaaahhhh dah elok benar tu makcik.. Alhamdulillah..

~Fara~ said...

kak.. petuanya ape??

ejak said...

fara kat ats tu akk ada cakap hehe tp muka fara mana ada jerawat pon :)