Wednesday, December 14, 2011

Hatyai...Songkhla...sawadeekap

~ Assalamualaikum ~

Best ke...mmg la besttt pat2 nk mebuangkan duit ni, yg x bestnya bila duit da abis...jalan.....sape x suka kan. 4D3N di Hatyai...perghhhh sebenonya aku x bape suka g tempat org lama2 selama 4 ari 3 malam, 4 me 3D2M da cukop...mmg cukup sangat...abis..da nama pon ikut trip org..ikut je la lagi mau banyak cakap ehhh hehehe..nway, thanks to the staff from Sek Men Sains Alam Shah kerana meberi laluan pada cik Sally ke Hatyai, nxt year jgn lupa masukkan nama i yer..yg bestnya naik bas je bersama2 rombongan cik kiah, bila da sampai tu sukati korang la g jenjalan sndirik. free & easy okeyyy..sonang camtu kan :)

Apa yang murah dan best???
1. Blouse dan baju2 x kira la baju bola ke legging ke suar ke or T shirt
2. Syampu Pantene...akak rembat 1 dikkk
3. Kasut...pon akk rembat 1 je..ada org rembat 10
4. Handbag *jgn risau kulit kambing ok bukan vavi*
5. Tut-tut....banyak...senang dapat dan tambang pon murah je
6. Wacoal..bg peminat bra wacoal kat sini mmg murah giler compare ngan Mesia, kat Mesia ni apa yang x mahalkan? keta wat sndirik pon mahalkan...mencekik darah
6. Massage2 kaki...punya la banyak kedai...aku x massage tp cuma skodeng dr luar tgk aksi ranjang massage kaki oleh pemmassage lelaki sampai pangkal peha kuikuikui...derang xde hal punya


Apa yang takbest???


1. Makanan.... sbb x sedap kalo sedap mahal pon bole kita abaikan. Bab ni rs tertekan idup sbb loya ditekakku..org lain wa x tau la beb. makanan halal sng dapat banyak je
2. Penjual yg cpt marah, membebel dan buat muka boring w/p baru tya saiz kasut utk kali kedua, ada lah kena marah sebanyak 3 kali, ngok tol la org thailand ni....kalo kat indon..bukak la telekung sampai 10 pon ttp layan ngan berhemah sebelom dia nak poww RM1 kita....sowi ngan cik sally jgn harap ;p

Wokei la...till c ya nxt time...babai


4 comments:

Mastura'S said...

best ek kalau bw byk duit..apa pun leh beli..

ejak said...

telan air liur je mas

Seorang Blogger said...

aku pong penah tekena cenggitu, penjual2 langsung x friendly and tak heran pong kat kita [sampai termengumpat lah dengan pelancong mat salleh hehe]. . tp, bila dpt can keje ngan geologis2 thai itu ari, lain pulak kisahnya. . hmmmmmm

ejak said...

makcik..asik nk marah je derang ni...yg geologis tu mgkin sbb ko rkn sekerja n ko x mintak duit dia cam aku hehe