Tuesday, December 20, 2011

TANYA AKU LA KAN....

~ Assalamualaikum ~

Cuaca mendung2 ni wat aku rs nk Zzzzz je..adoiaiiii..tuk menghilangkan rs mengan ni apa kata aku tulis blog jap...tetiba pg2 yg sejuk ni rasa cam panas plak....manusia oo manusia, kalo x mengata n menyentuh peribadi org tu bukan la manusia namanya...kalo cam ni la gayanya rs2 vavi lbh baik dr org kot w/p depa ni da di kategorikan sbg najis mughalazah.

Ada ke ank buah yg x penah mengata Bos...kalo korang cakap x penah tu tipula kan sbb aku pon penah weiii tp kalo bos2 kecik cam aku ni yg x penah ada peluang nk pilih kroni ats dasar berkepntingan...xde peluang nk mengenakan org secara kaw2 punya....x payah la plak nk menyentuh peribadi aku. kalo pasal keja, i okeyyy jer tp kalo nk bercerita kat org2 luar psl2 peribadi aku...x payah la kan...lupakan je la, kalo rs nk sgt cakap meh jumpa aku....anytime ok, xde hal pon.

Bab menyibuk tepi kain orang n wat spekulasi yg bukan2 ni mmg aku pantang sket la...kalo crita betul belaka ok la gak nk x nk kena terima. Korang bercakap seolah olah korang tu ada kat tempat aku kan sesedap rasa je..aku kalo marah n tegur org mesti ada sebab bukan suka2 nk marah...lg satu kalo aku marah tu BUKAN la maksudnya aku tgh emo ngan memana JANTAN, tu speku ciptaan korang namanya. LAGI SATU...aku kalo ngan mana2 jantan pon..korang jgn ingt semudah mudah tu org bole amik kesempatan pd aku berdasarkan pandangan mata kasar korang. Korang KENA INGAT BAHAWA AKU NI ADALAH MANUSIA YG PANTANG DIBULI DAN KEDEKUT...SO mana2 lelaki xde peluang nk amik kesempatan pada aku...sekali lagi korang wat speku yang salah....

Cakap biar berinfo ye...kalo ada bukti aku bg duit kat mana2 lelaki ke @ aku belikan kereta @ rumah kat jantan ke cam yg sugar2 mommy selalu wat kat ank ikan dia tu ke kan...haaa korang nk cakap pon aku x marah...cakap la, ini main sesedap mulut je kan menyebarkan cerita...pakai otak la kalo nk ngumpat pon n bg sedap itu cerita..aku rs aku x penah amik tau pon hal2 peribadi orang, korang nk dating ke, nk kawin laki org ke, nk ngumpat org lain ke. x penah amik tahu..kalo org tanya pon aku selalu bg jawapan selamat demi x nk cam jaga tepi kain org...

Sebenarnya style aku bukan menulis cam ni TAPI style aku jumpa direct n tya face to face....dan aku mmg nk tau apa jawab mereka2 ini tapi demi menjaga kepentingan seorang kawan so aku diam dalam kebengangan n rasa bangang je ngan sikap2 orang yg HIPOKRIT...depan manis cam gula tp belakang mak aiiii pakai pisau apa pon x tau la....

p/s kalo x puas hati sila jumpa aku n tya la apa2 juga kemusykilan...x perlu cakap kat org luar yang tak tau pape tu...itu STYLE aku...plissss

6 comments:

Mastura'S said...

santau ajer org yg gini...heheheeheh..jahat tol bg cadangan

ejak said...

kalo aku ni mak c zikir da lama da kena...seb baik iman masih bersisa lg di dada...ececece :)

Seorang Blogger said...

ape dia ingat banyak sgt ke duit cik sally nak bagi-bagi kat orang?? vuduhhhhhh

ejak said...

diorang ni kalo npk kita gaji besor...lelaki gaji kecik trus je jump to the conclusion makcik..trus cakap lelaki nk amik kesempatan kat kita..pd hal x berlaku pon camtu...pandai sgt kan molot tu...ehhh cik sally emo la 2 3 ari ni, mmg vuduh + vavi

Ms Velentine said...

mcm su tau je..hehehe,,,ada kah Dia..

ejak said...

bukan org yg sama je su..org yg berbeza beza