Tuesday, March 2, 2010

i'm back

hi & salam

lama x jenguk blog ni..sejak bila ek..sejak pose ari tu..mak aii da nk berkulat..nk bukak sana sini pon da lupa..ni recall balik skill yg ada dulu huhu...saje nk stori kat cni lak setelah fb di blok oleh keadaan yg memaksa...

2010 ni aku nk jd the first biggest looser asia yg turun berat badan tanpa masuk tv n tanpa di eliminate oleh sarimah ibrahim...till march ni x byk yg berubah gak..kain masih ketat n x bole dizip :(( tp usaha masih berterusan...kalo peserta BLA tu bape bulan je mungkin aku sampai setahun kot....hehehe x dpt sambung 2011 laks...

dis year pon nk try hepi2 kan diri n cari pengalaman idup so tindakan yg diambil ada lah g melancong w/p kdg2 poket x memberangsangkan...plan yg da dibuat nk g medan bln april ni..seme da settle tgl nk apply coti jek..target destinasi taun ni brunei, sarawak, sabah, singapore pon masuk sekali la sbb x penah g kan hikhikhik

Lagi 1..aku plan nk jd org kaya..so try la masuk mana2 program yg disarankan...doa byk2 spy menjadi..kalo x menjadi tu bkn rezeki kita...insyaallah tuhan bg dalam bentuk lain plak....aku kaya..aku kaya...kena wait few months lagi...so raya ni x yah la nk wat popia2 tu...popia aku sedap tau byk dpt pujian...mesti frust pembeli popia2 aku kan hihihi

lagi apa ekk...amik ank angkat?? cam yg kwn2 aku nk wat tu, jap eh aku pk..no..no tu bkn agenda aku...lom terbukak pintu ati lagi...aku masih suka begini :)) kang bila aku emo nk nangis...aku da x fokus nk jaga budak ni...mungkin lain taun la yerr

k la..ni citer intro je sblom aku mengganas lagi di blog aku atau aku menghilang lagi....hahhahahaa bye

1 comment:

takbest said...

ha ha ha welcome back.