Friday, February 11, 2011

Kluang RailCoffee

Ihsan pix org ni...x sempat nk amik..gelojoh sgt nk mkn bun bakar


meleleh beb...nikmatnye aku rasa

dimana ada aku disitu ada kamoo...ooo misz nina
Kejadian ini berlaku pada 5hb Feb 2011..time raya cina tu...sodap btol2 sodap...rasa cam nikmat sgt makan bun bakar yang kaya dia n butter dia meleleh...pergghhhhh ditambah ngan kopi tarikkk

Bole try yer..silalah ke kluang station..rs nk g lg ni sbb aritu x makan nasi lemak dia...agak2 sape yg nk bawak haku ni ekkk...hehehe

5 comments:

takbest said...

iklan ni ditaja oleh kluang railway station coffee tak?? hehe
aku da klik kat nuffnang ko tu ;-)

ejak said...

aku tlg promot free2 je hehe...t ko dtg cni kita g jommm...hehe ntah bila la

~Fara~ said...

nak itot..

..: MuZaiY :.. said...

wah syiok eh.. selama ni dengar cite jek blum pernah gi lg. kena masuk dlm list ah! :)

ejak said...

jom g reramai...