Thursday, February 24, 2011

Perlu Tajuk Ke????

Assalamualaikum

Selamat pagi donia...
Arini...ramai yg beratur panjang...dan ramai gak yg ada list panjang tuk dijelaskan...xpe la as long as i can manage it..its orait...baru lah adventure sket idup ni...ada benda yg kita kena pk...ada benda yg kita kena pusing...ada benda yg kita kena kick out kan dr list.....huhuhu..itu lah tanggungan hutang isirumah yg semakin tinggi di mesia @ dimana mana negara pon....hargai lah idup ni walaupon kdg2 ada keperitan disitu

Semalam cik sally baca anjung seri...ternampak 1 iklan ni.....sesiapa yg berminat untuk menyumbang pd 1 sekolah tahfiz untuk ank yatim dan fakir miskin di Kuantan ni..silakan...untuk saham akhirat...x yah banyak2..sket pon ok tp berterusan dan IKHLAS. Tengok la di SINI kalau berminat. Tolong promot jekkk hihihi

Rasa terindu pada seseorang....bila dekat selalu je aku cari pasal x memasal...bila jauh...baru aku ingat keprihatinan dia pada aku selama ni tp tu blom cukup okeyyyyy......ermmmm babai la yerrrr

2 comments:

takbest said...

hari ni hari di mana kita kene jadi paling tabah makcik untuk menerima hakikat bahwa apa yang kita miliki hari ini bukan hak milik kekal kita ha ha ha ha ha..

ejak said...

mmg x kekal makcik sesungguhnya saat terindah tu hya sementara jek hehehe...ko lah kawan aku 25hb :)