Thursday, April 14, 2011

PENAT...LETIH....BIOL...

Assalamualaikum & hello

Da 2 minggu ni rasa penat sangat
Berpindah randah sana sini 
ngan sebuah beg kaler pepel dan 
sebuah kete kaler ijau
Kadang-kadang Tangkak-Sg. Mati-Melaka
Kadang-kadang Tangkak-Sg. Mati-Tangkak
Itu lah rutin aku 
4 the past 2 weeks ni...hadoiiiii
Ada org boleh tolong belikan aku rumah 
& hadiahkan aku seorang maid tak...
Tak besar pon x pe...yg penting aku x takut tgl sorang...
maid pon x cantik xpe yg penting dia x gila
Balik rumah pas keje...punggah beg...basuh baju...masukkan baju baru semula...
Pas isyak kuar balik 
cari port nk menginap.....
Kadang-kadang rasa seronok gak 
bebas ke sana sini 
tanpa ada org yg amik tau....hahaha
Ada time rs nk tdo sorang je 
tp banyak time rs takut..
eloooo cik sally x takut antoooo ok TAPI cik sally takut perompak berparang panjang...
Nauzubillah la mintak dijauhkan ye
Pe2 pon thanks to Cik Mastura sbb sudi teman n ditumpangi....Da Da....n Intan di Melaka 
*kalo ada terbaca blog ni la*
Next week insyaallah 
di teratak sendiri....:)))
~ Sekian ada nye ~

4 comments:

zieyyan said...

kak sambar ler sebiji umah kat tangkak hehehe....senang nk gi kije hehehe :)

ejak said...

nk sambar caner ek...ingat akk helang ke yan hehe

Seorang Blogger said...

........maid pon x cantik xpe yg penting dia x gila...........

hahahahahahahahahaha aku suke ayat ini

makcik, ni lah org putih kate parts and parcels of life, ada takde hadapi dengan senyuman je lahh wp kdg2 org kate org yg senyum sendri tuh gila ;-)

ejak said...

ye la makcik senyum la kita walau cam org gila pon hehe