Monday, April 4, 2011

pergi laaaaa...

Salam

Minggu yg sgt bz..baru leh tarik nafas sket..sket je ok...mlm ni cik sally tgh pk nk g tdo mana..nape la x berani tdo sorang yer...kalo ada keberanian kn sng...x yah susah2 nk pindah sana pindah sini...nk tumpang umah org sana org sini...kdg2 rs x sedap hati nk dok umah org sbb kita x tau derang ni selesa ke kalo kita ada @ derang nk privacy tp dlm ms yg sama x mampu nk menolak permintaan kita untuk menumpang :(
hahaha...kdg2 RASA HATI kita ni betol..kita bole rs apa yg org lain rs..ye ker??? atau mmg sikap kita suka pk bukan2...aihhhhh kalo bole nk disini...lebih baik di sini...rumah kita sendiri...lalalalala

Sedey ke aku...perlu ke kita sedey kalo kita bakal kehilangan kawan yg agak rapat...rs x perlu kot...sudah mula menerima keadaan ini...mula2 tu mmg sedey giler sesgt tp bila tgk kawan kita tu cam hepi je nk tglkan kita...cam seronok sgt...cam x heran pon...cam xde apa2 berlaku pon...cam ceria semacam...cam semangat nk pegi....soooo harus ke aku yg dok melayan perasaan bergundah gulana mengenangkan nasib diri...ermmmm adat dunia bertemu dan berpisah ni kan...kita kena pandang kedepan...yessss!!!! kita x perlu berhati tisu...nnti kena guna byk tisu nk lap air mata kalo mkn roti tisu x pe...kita kena berhati batu :) biar keras disitu tanpa terlalu memikirkan persekitaran *angin meroyan da dtg ni hehehe*

wokei la...till c me nxt time

5 comments:

Seorang Blogger said...

selamat pagi makcik...
jangan sedey2 nanti kaya tokey tisu ;-)
ko ingat tak lagu ella pergilah sayang??
hmmmmmmm
pastu aku suka satu lagu mat saleh ni tajuk dia goodbye doesn't forever ker lebih kurang mcm gtulahhh
bertemu dan berpisah lumrah alam makcik.. cheers.. and senyum2 selalu

ejak said...

tu la aku da x nk bertisu tisu ni..makcik ingat azam 2011 kita..ada peningkatan n berjaya gak w/p x sepenuhnya hehehe
tu la zmn skang berpisah pon cam x berpisah..anytime leh kontek kan hehe...thanks makcik

zieyyan said...

jgn bersedih ye cik sally ..jauh di mata dekat di FB/ blog hehehe....

ejak said...

cik yan...i hepi apa hehe...kelab borink yg da bubar tu boleh wat balik x hikhikhik

zieyyan said...

boleh ditubuhkan kembali hehehe..bila nak meting nyer hehehe...pengerusi.setiausaha,bendahari ajk ....