Sunday, April 24, 2011

International Book Fair 2011

Salam Ahad
Tajuk je omputih tp cik sally x berniat pon nk tulis omputih hikhik...Semalam 23.04.11, rombongan cik sally telah bertolak ke PWTC, KL nk g bukfer la katakan...bg sokongan pd industri buku..ecececwah...tambah lg..nk memupuk semangat cintakan buku n budaya membaca dikalangan rakyat mesia yg mmg x bape nk membaca ni...tp npk dr sambutan di bukfer cam rakyat mesia ni mmg suka membaca sebenarnye...da ada peningkatan tu...semalam je setakat stgh hari da lbh 300 ribu pengunjung...teruja sempat jumpa Tun Mahathir...niat nk mintak sign tp x berkesempatan ngan org2 yg ramai gler...jumpa anne ngasri..niat nk bergambor pon x berkesempatan...sebenarnya cik sally bkn minat pon nk kejor artis2 ni tp tgk member 2 org da gambor nk la join sama...bila turn cik sally je..trus la x sempat ada agenda lain...pd hal sebelom tu siap da kenyit2 mata ngan anne cakap pasni ngan i eh..hahahaha lawak2

Bukti kehadiran..
Buku-buku yang cik sally rembat adalah buku2 kiriman org hahaha...Buku Tun Mahathir...majalh rasa beberapa keping *yg ni cik sally punya* buku2 penjagaan anak (yg ni lg da ttu org punya)...buku colouring tuk ank buah ku syang arsyad...

Lepas serahkan buku kaler tu pada arsyad...cik sally pon mintak permission nk kaler satu mukasurat...alamak rs gian lak nk bermain ngan kaler yg da lama x de dlm kamus idup ni
Cik Sally : m.tam nk kaler 1 bole??
Arsyad : Bole..tp m tam kaler cantik2 eh...*mesti arr...penah ke m.tam ni mengecewakan arsyad hehe*
Jom kita tgk sama2 hasil keje m.tam dlm menunjukkan skill mengaler pd budak 4 taun *bole la nk berlagak ekk ngan bdk kecik*
Bukti kekaleran...
Itu saje lah yer citer dihujung minggu...tp cik sally mmg rs seronok n puas dapat g bukfer + the mall *yg mana lbh memberi kepuasan ni sebenarnya* mesti la 2 2 pon best....ada rezeki...ada umur kita ber bukfer lagi taun depan yer. yok...yok ramai2 dtg ke PWTC hingga 1 Mei nnti. Bye...

8 comments:

Seorang Blogger said...

aku tak puas ati ngan dunia kertas ni.. buku2 mahal sangat.. sudahnye aku baca sms je laaa, baca free tp nak reply kene bayor gak ;-)

ejak said...

bkn kertas tu yg mahal tp ide2 n penulisan tu makcik..bukan sng kita nk wat 1 buku..aku wat cerpen pon x siap2..kira berbaloi la tu hehe

zieyyan said...

TQ ajak yan join gi PWTC hehehe seronok sgt...rasa cam nak gi lagi..hari tu tak sempat beli beg MOY kat PWTC td dah kirim kat cikgu sekolah yan diaorg gi esok hehhehe....

ejak said...

best ek yan..geng2 pon best..tu arr kita bole terlupa nk jejak MOY tu..alahai tu pon tmpat fav gak sebenarnye

~Fara~ said...

kak.. entri post kita tersama plak.. hehehehe...

ejak said...

ok la tu fara...pg sesama kan hehe

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

huhu... saya pegi last day, puas ati memborong, erk.. sampai umah x tau nak letak mana, keh keh keh

ejak said...

Khairul..pe kata pas ni g beli rak buku plak hehe..best kan..taun dpn jgn lupa g lagi tp make sure buku taun ni da bis baca :)