Tuesday, November 1, 2011

Cik Sawa

~ Assalamualaikum ~

Petang ni cik sally kemas2 bilik yg da lama x masuk tu, kemas2 kertas yg mana patut, bajet cam nk pindah sbb dapat surat naik pangkat ler....hahaha cam gamp@ng je aku berangan pada hal aritu pg senin masa baru je kitorg masuk opis kul 8, cik sawa pon sama plak time punch dia ngan kitorg, kul 8 da merayap masuk 1 bilik...apa lagi gegak gempita la jap opis ni...sebenarnye xde la sgt..kitorg cool je sambil2 kejor itu cik sawa...tq pd pakcik yg angkut brg kat sanitary bin tu sbb dia yg nampak cik sawa....kalo x..harus ada yg jd mangsa...

Alhamdulillah dgn cool nye diorg tangkap guna plastik beg...aiiiiii kalo cik sally ambik kayu @ batang apa2 bantai je smpai mati...da x ingat da pesan ustaz semua suh bg warning kat ulor tu....kot2 sementara kita warning2 dia...dia da patuk kita...x parah tu, sib baik bole la MC lama, kalo x baik jd arwah la plak...eiiii ngerinyeeee..

Bila da kemas2 kertas lama tu...mcm2 la jpa, ada tu dr taun 2003 punya, zaman2 aku muda dulu, yg resepi lama la, lirik lagu la, gambar2 lama *ms ni aku slim okeyyy*...surat cinta... surat x cinta seme ada....wat emosi terganggu je...apa daaa...emosi terganggu tu x kekal lama...jap je...sbb cik sally gigih kumpul ketas yg nk dijual....duit...duit... beb w/p bukan duit aku pon :)....nampak da tua sgt kan aku kat sini...apa kah???
da 9 tahun = 108 bulan = 3285 hari = 78 840 jam....yg saat tu korang kira la sndiri...x sanggup rs nye nk mencongak lagi...yg aku kira ni pon ntah kan betol ntah kan tidak hehehe

Ok la...sekian adanya :)

4 comments:

Dunia familyku said...

wei sally bia betik ada ulaq sawa kt lebri, wah ngeri tu...

ejak said...

betik la, ank dia pnjg n kurus, itam lg....da tangkap pon :P

~Fara~ said...

Cik Sally, anda di tag oleh saya.. =)

http://fara4485.blogspot.com/2011/11/kerja-gila.html

ejak said...

kalo ditag apa yg sy kna wat hihihi